Ferdowsi University of Mashhad, Academic Homepage of jalal dehnavi - Researchs
PDF Print E-mail

مقالات انگلیسی

o Mehrara. M, Haghnejad. A, Dehnavi. J and Fereshteh Jandaghi Meybodi “Relationship among Foreign Direct Investment, Exports, and Economic Growth in the developing countries: A panel data approach”, Journal of Academic Research in Economics, 2010, vol. 2, issue 3 (December), pages 259-280.

o Dehnavi. J and Amin Haghnejad. “Energy Consumption, Economic Growth, and Pollution in OECD countries: Testing the Environmental Kuznets Curve hypothesis”, Journal of Academic Research in Economics, Accepted; Will publish in next Issue.

o Dehnavi, J and Yuri Yegorov. “Iranian Oil Embargo: A game theatrical analysis”, Journal of Energy policy. Under review.

o Jalal Dehnavi. “Exploring the Degree of Influence the GECF Exert on the Gas Market”, Journal of Energy strategies Reviews. Under Review.

مقالات فارسی

o سلیمی­فر، مصطفی و جلال دهنوی؛ "مقایسه وضعیت منحنی زیست­محیطی کوزنتس در کشورهای عضو OECD و کشورهای در حال توسعه: یک تحلیل مبتنی بر داده­های پانلی". فصلنامه علمی- پژوهشی دانش و توسعه، زمستان 1388.

o مهدوی عادلی، محمدحسین و جلال دهنویمقایسه رابطه علیت بین رشد اقتصادی و صادرات کشورهای در حال توسعه و کشورهای عضو OECD : یک تحلیل مبتنی بر داده های پانلی"، ﻓﺼﻠﻨﺎﻣﻪ اﻗﺘﺼﺎد ﻣﻘﺪاري (ﺑﺮرﺳﯽﻫﺎي اﻗﺘﺼﺎدي ﺳﺎﺑﻖ)،  دوره 8، ﺷﻤﺎره 2، ﺗﺎﺑﺴﺘﺎن 1390، ﺻﻔﺤﺎت 1 تا 24.

o احمدي علي محمد، دهنوي جلال و امین حق نژاد، "رشد اقتصادي و سرمايه گذاري مستقيم خارجي در کشورهاي در حال توسعه: يک تجزيه و تحليل مبتني بر داده هاي پانلي"، پژوهشنامه اقتصادي تابستان 1390; 11(2 (پياپي 41)):159-180.

o مهرآرا، محسن؛ طیب­نیا، علی و جلال دهنوی؛ "بررسی عوامل تاثیر گذار بر تورم در ایران با استفاده از الگوی رگرسیونی غیر خطی نوع STAR"، فصلنامه علمی پژوهشی، تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران. پذیرش برای چاپ.

o صالح­نیا، نرگس، دهنوی، جلال و امین حق­نژاد؛ "نقش فرهنگ در توسعه اقتصادی"، ماهنامه تخصصی مهندسی فرهنگی؛ سال چهارم، شماره 43-44، مرداد و شهريور 1389. صفحات 80 -66.

سمینارهای داخلی

ü دهنوی، جلال و مجید حقانی؛ "ايجاد شاخص­هاي سبز و چارچوبي براي حسابداري توسعه پايدار با عطف به منابع تجديد پذير و تجديد­ناپذير"، نخستين کنفرانس روز جهاني محيط­زيست، دانشکده محيط­زيست دانشگاه تهران، خرداد 1386.

ü حقانی، مجید و جلال دهنوی؛ "بررسي رابطه بين رشد­اقتصادي و جهاني­شدن با توجه به تجزيه وتحليل منحني کوزنتس"، اولین کنفرانس مهندسي برنامه­ريزي و مديريت سيستم­هاي محيط­زيست، تهران، دی­ماه 1386.

دهنوی، جلال. فرزامفر، مجید و مینا محتشمی؛ " پيش بيني عكس العمل بخش صنعت در كوتاه مدت به اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها ، بررسي تغييرات در الگوي مصرف حاملهاي انرژي "، اولين كنفرانس بين المللي رويكردهاي نوين در نگهداشت انرژي. تهران- دانشگاه امیرکبیر، 1390.

Last Updated on Monday, 23 April 2012 18:26